Home » Alle aanbiedingen, Autostoeltje » Maxi Cosi Tobi autostoeltje aanbieding

Maxi Cosi Tobi autostoeltje aanbieding

maxi cosi tobi aanbieding
De Maxi Cosi Tobi autostoel is nu extra voordelig bij Babyhuys. De Tobi is in de aanbieding, dit autostoeltje is momenteel verkrijgbaar vanaf €169,- inclusief gratis verzenden.

  • 5 standen van zitten tot liggen
  • Gordel indicator
  • Beste koop


€289,-€169,-
Bekijk aanbieding

De Maxi-Cosi Tobi is een stoeltje uit groep 1, dit wil zeggen dat het geschikt is voor kinderen van 9 tot 18 kilo. Je kindje kan hier een lange tijd lekker comfortabel in zitten, want het stoeltje groeit met je kind mee. Je kan de hoofdsteun en de gordels namelijk verstellen.
Dit mooi vormgegeven autostoeltje is hoog. Dit zorgt ervoor dat je kindje goed naar buiten kan kijken en zich minder snel zal vervelen tijdens de autorit. En als je kleintje moe wordt van alle nieuwe indrukken, kan je de autostoel naar achteren zetten, zodat hij lekker kan slapen. De Tobi is namelijk voorzien van 5 standen, van zit- tot ligstand.
Ook voor ouders is dit een handig en comfortabel stoeltje. Dat komt door het unieke automatische gordelsysteem. En omdat veiligheid het allerbelangrijkste is, is de Maxi Cosi Tobi voorzien van een kleurindicator. Als deze groen wordt, weet je dat de gordels stevig genoeg zijn aangetrokken. Zo weet je altijd zeker dat je kindje goed zit. Zo hoef je dus nooit meer te twijfelen of je ze wel goed genoeg hebt aangetrokken. Een ander belangrijke eigenschap op het gebied van veiligheid is de zijwaartse bescherming, waardoor je kind goed beschermd is bij zijwaartse botsingen.

De bekleding is gemakkelijk af te halen en is wasbaar. Er zijn ook losse bekledingen verkrijgbaar. Altijd handig met kleine kinderen, want er zal nogal wel eens gewassen worden! En ook altijd leuk om te weten: de Consumentenbond heeft dit stoeltje aangewezen als Beste Koop.